Dr. Haller Ákos - Plasztikai sebész

Dr. Haller Ákos
Plasztikai sebész

Azért alapítottam a DRH Medical Center Kft. -t, mert küldetésem, hogy segítsek pácienseimnek elérni a hőn áhított alakot, megszabadulni a bőrproblémáktól, s ezáltal visszanyerni a testi – lelki harmóniát. A plasztikai műtéteket, helyben -a Magyar Plasztikai Sebészeti Központ modern, kiválóan felszerelt, minden helyzetre felkészült műtőiben végezzük.

A műtét után, kimagasló minőséget képviselő betegszobákban pihenheti ki a fáradalmait, miközben képzett, kedves, empatikus nővérek állnak az Ön rendelkezésére.

Műtétek

1
Mellnagyobbítás
Mellnagyobbítás

A női mell a nőiesség és a szexualitás egyik legfontosabb szimbóluma, így teljesen természetes, ha minden nő gyönyörű mellekre vágyik. A mellplasztika megoldást nyújt, hogy nagyobb, teltebb és formásabb mellei lehessenek.

2
Arcplasztika
Arcplasztika

Az életkor előrehaladtával az arc bőre is fokozatosan veszít rugalmasságából, elmélyülnek a ráncok a homlokon, az ajak és orr között elhelyezkedő redők, valamint az állon és alatta a bőr megereszkedik. A kívánt hatás eléréséhez szükséges az arcplasztikát választani.

3
Szemhéj plasztika
Szemhéj plasztika

Az életkor előrehaladtával a felső és alsó szemhéj is megereszkedhet, ami jelentősen öregíti az arcot, később pedig látási problémákat is okozhat. A szemhéjplasztika során eltávolítható a megereszkedett bőr és végleg megszabadulhat a szem alatt elhelyezkedő táskáktól.

4
Hasplasztika
Hasplasztika

Gyakori és nagymértékű hízás-fogyást követően vagy szülés után a bőr összehúzódó képessége csökken, ezért a bőr nem tudja követni a változásokat és megereszkedhet. A hasplasztika minderre megoldást nyújthat. Bizonyos esetekben a hasplasztikát zsírleszívással kombináljuk, hogy az eredmény kedvezőbb legyen.

5
Intim plasztika
Intim plasztika

Az intimplasztika lehet esztétikai vagy funkcionális célból végzett sebészeti beavatkozás. Női intimplasztika.

6
Mellkisebbítés
Mellkisebbítés

Sokan úgy gondolják, hogy mellplasztikát csak a kis mellméret miatt csináltatnak, azonban ez koránt sincs így. A túl nagy mellek ugyanúgy problémát jelenthetnek viselőjének. Ilyen problémákra ad megoldást a műtéti úton való mellkisebbítés.

7
Zsírszívás
Zsírszívás

A zsírleszívás során a kezelt területről a zsírsejtek körülbelül 70%-át távolítjuk el, így a megmaradt 30% már nehezebben vesz fel újabb zsírmolekulákat, így a zsírszövet nem szaporodik annyira, mint a test többi részén.

8
Fülplasztika
Fülplasztika

A fül formája meghatározó az arc karaktere szempontjából. A fülplasztikával a fül egyik leggyakoribb elváltozását, az elálló fület tudjuk megszüntetni.

9
Mellfelvarrás
Mellfelvarrás

Az ingyenes konzultáció alatt az orvossal személyre szabottan megbeszélik a lehetőségeket és az elvárásokat, a lehetséges technikákat, valamint megmutatja, hogy hol fognak elhelyezkedni a műtéti hegek.

10
Gynecomastia
Gynecomastia

Sok férfi fordul plasztikai sebészhez azért, mert túl nőiesnek, esetleg nagynak érzi a melleit, ami a magánéletben és a hétköznapokban is komoly frusztrációt és önbizalomhiányt eredményez. A férfi mellkisebbítés lehetőseget ad arra, hogy visszanyerje férfias megjelenését és önbizalmát.

11
Orrplasztika
Orrplasztika

Az orrplasztika során lehetőség van megváltoztatni az orrcsúcs formáját az orrszárnyi porc megformálásával, megváltoztatható az orrhát görbülete, valamint a szélessége az orrcsont változtatásával. Ugyancsak csökkenthető az orr kiemelkedése az orrsövény alsó élének rövidítésével.